OM OS

Vi er et lille og dedikeret team som tilsammen har en række kompetencer der gør os i stand til at lave flotte og effektive 3d-explainer videoer til små og store virksomheder

Med et team på vores størrelse og sammensætning er vi i stand til at holde prisen yderst konkurrencedygtigt, uden at gå på kompromis med kvalitet og deadlines.

Hos 3D-Explainer er der altid fokus på den gode historie der kan drive budskabet hjem, det unikke og flotte visuelle udtryk samt den effektive produktion der rammer deadline og kundens forventninger.

MARIA

DARLING MØRK

Visuel Storyteller

Maria er uddannet grafisk designteknolog og har en professionsbachelor i film og medier fra uddannelsen ‘Multiplatform Storytelling & Production’ i Aarhus.

 

Maria har et øje for
historier og deres
budskab. Hun er i stand til
at omdanne det omstændige og komplekse materiale
til et koncist, spændende og forståeligt budskab.

Jesper

Darling Mørk

Graphic Generalist

Jesper har i kraft af sine mange års erfaring som grafiker generalist, sin uddannelse som IT-bachelor og erfaring som musiker og producer, skabt sig en bred forståelse for multimedie design.

I produktionen af 3D-explainer videoer mødes hans evner og gør ham til en effektiv udvikler med fokus på smarte og prisvenlige løsninger.

Ring og hør nærmere på

Eller kontakt os på mail

kontakt@3d-explainer.dk

CVR

37341517

© 2015 3D-Explainer. All rights reserved 

Adresse

BusinessPark Struer

Fælledvej 17

7600 Struer

Kontakt

(+45 24 91 64 35)

  • LinkedIn - Grå Cirkel
  • Twitter